Reparació web i serveis de manteniment

Nosaltres ho arreglem, pots estar tranquil

4.4 / 5 Google reviews

Never lift a finger
For your website. You have better things to do

Bug free site
Broken sites mean lost sales

24/7/365
Because problems happen at the worst time

Our developers are available 24/7 to fix any small jobs, on the same day, from $75

Here are just a few ways that we can help you...
So you can focus on what motivated you to open a business in first place

Quí som?

PhpNinja va ser fundat per Beto López cap el 2001. Ara, som una red de enginyers de software i experts desenvolupadors web amb més de 10 anys d’experiencia com a freelancers, en empreses, startups o creant els nostres propis projectes… la última línea de defensa de varis negocis online.

Què fem? Reparació web, pàgina web amb errors, lenta o inacabada

Estem especialitzats en reparació web, manteniment, migracions i arreglos. Som experts en recuperar pàgines web caigudes, o lentes, o incompletes, i en reparación d’errors tant de códi, com de temes y plugins de tercers o errors en el servidor. Diem que podem arreglar el que altres simplement no poden, perqué no hi ha ningú amb tanta experiencia dedicat a la reparació i manteniment de pàgines web, creu-nos.

Qualsevol problema, qualsevol codi, estem aquí per a ajudar-te. WordPress, Prestashop, Drupal, o qualsevol cosa que t’hagin fet a mida

També fem alguna cosa a mida: Scrapers, importadors, plugins de wordpress a mida, formularis complexos, i qualsevol script que puguis necesitar para automatitzar qualsevol cosa, pero la major part del temps la passem amb:

Quí són els nostres clients habituals?

Ajudem a clients en tot el mon: Startups, e-commerce, programadors wordpress, dissenyadors, asociacions, projectes personals i pàgines webs de qualsevol sector.

La teva pàgina web arreglada avui!

Normalment completem tots els encàrrecs en 24-48 hores, però podem arreglar qualsevol cosa en menys de 8 hores si ho necesites. Contácta’ns utilitzant el formulario de més amunt, o per email, estarem contents de poder ajudarte!

Què diuen els nostres clients?

Maria, AFAM – Associació Alzheimer Maresme

Nuestro Wp-admin estaba totalmente roto, y no podíamos ni entrar para hacer cambios en nuestra página web. A parte, la página era tan lenta que no se podía navegar. Encontraron el problema rápidamente y nos devolvieron nuestra página web! Gracias!!

Joan, Joan Lalucat

Gràcies a ells, tinc un allotjament més barat y ràpid, suport per a qualsevol canvi i ajuda amb qualsevol tema al que no puc fer front amb els meus coneixements limitats de wordpress. Excel·lent servei!

Lucas, Balobavan

Integraron varias pasarelas de pago en nuestra tienda en línea sin problemas y modificaron nuestro plugin de reservas para permitir que nuestros clientes compraran extras para su furgoneta al mismo tiempo que la reservaban. Me pondré en contacto con ellos de nuevo. Fue muy fácil trabajar con ellos.

Javier, Alu-Roc

Vaig contactar amb PhpNinja per trobar un error a la nostre base de dades. Aquesta base de dades inclou 40.000 productes, tota la nostre col·lecció dels últims 7 anys. No podíem perdre aquesta informació. Ràpidament ens van donar una solució per poder reparar i mantenir la base de dades que estàvem utilitzant. També van optimitzar les 40 mil imatges i varis canvis per millor la velocitat de la pàgina.

Darius, Coco Vail Beer Hall

Estamos cubiertos con los servicios de PhpNinja. Problemas con https? pequeños cambios y modificaciones. Eventos de google analytics para marketing? Muy contentos con sus servicios, tarifas y tiempos de entrega.

Laura, Breu

Están ayudandonos constantemente a tener la página web actualizada. Nos ayudan a añadir nuevas páginas y secciones, nos ayudan con google adwords y todas las cosas que nosotros no tenemos tiempo para controlar. Contactamos con ellos porque queriamos una página web muy simple. Fue una buena decisión, con ellos vamos haciendo crecer la página web poco a poco, y con ellos cubriendónos las espaldas, nuestra web es nuestra fuente más importante de clientes nuevos.

Paco, Ubiqum Code School

Treballar amb PhpNinja es molt convenient. Són ràpids, profesionals i simpàtics! Els recomano a tothom que necesiti arreglar o actualizar la seva pàgina web. Vam contactar amb ells per conectar els nostres formularis de WordPress amb el nostre compte de HubSpot.

Lídia, Maheco / Magsam

They helped us fixing our SEO on-page, adding new components to our existing sites and modified our internal tool. We are not using WordPress so we need someone that could manage a custom made admin dashboard made 8 years ago … Everything worked out as expected! They work very fast!

Victor, UFO-Spain

Cuando nuestros usuarios visitaban nuestra web desde la aplicación de facebook, usando un teléfono Android, la página no cargaba. Todo el tráfico que conseguíamos de facebook se estaba perdiendo. Hablamos con distintos profesionales, pero los únicos que pudieron encontrar el problema y arreglarlo fueron ellos. Gracias!

Miki, Start Pack

Necesitábamos ayuda para terminar un formulario para calcular presupuestos en javascript, que no teníamos tiempo ni conocimientos para terminar. Lo hicieron a tiempo y con el presupuesto que prometieron. Era un asistente con varios pasos para obtener un presupuesto automáticamente. Puedes verlo en nuestra página principal.

We offer a monthly plan of unlimited jobs, or we can help you with a one-time fix

Leave your email and we'll contact you

PhpNinja Rated 4.8 / 5 based on 8 reviews.